top of page

Patias Halvvägshus och 
Kontrollerat Boende

Oja hemsida.jpg
Patia erbjuder såväl Halvvägshus som Kontrollerat boende för individer som slussas ut från kriminalvården.

Patia har slutit avtal med kriminalvården för Halvvägshus respektive Kontrollerat boende och har särskilt anpassade lokaler, särskilt utbildade medarbetare som möter individerna enligt ett evidensbaserat program.

 

Patias Halvvägshus i Norr (Umeå) och i Stockholm riktar sig till de individer som är i slutskedet av verkställighet inom kriminalvården. Individerna bor i en dygnet-runt-bemannad lokal och har arbete eller studier, kombinerat med stöd från personalen och andra myndighetskontakter för att vara förberedda att klara sig på egen hand. 

Patias Kontrollerade boenden i Norr (Umeå) och i Stockholm erbjuder de boende en egen lägenhet i närhet till Patias dygnet-runt-bemannade lokaler. Vi stöttar individerna i att upprätthålla ett liv utan missbruk och kriminalitet. 

3.jpg

Halvvägshus Norr

I en särskilt anpassad lokal i centrala Umeå ligger Patias Halvvägshus Norr. Med närhet till bl a kollektivtrafik, gym tar vi emot individer som är i slutskedet av sin verkställighet och behöver stöd i att anpassa sig till ett liv utan kriminalitet, droger m.m. 

Image[9].jpeg

Halvvägshus Stockholm

I en egen del i ett flerbostadshus ligger Patias Halvvägshus Stockholm. Med närhet till kollektivtrafik, gym m.m. tar vi emot individer som är i slutskedet av sin verkställighet och behöver stöd i att anpassa sig till ett liv utan kriminalitet, droger m.m. 

David Oja

Verksamhetschef

Halvvägshus Norr
Kontrollerat Boende Norr

070-370 51 01

CFFF5857-DDF4-4E73-BD73-AF03258751CB-BDEA9C53-E353-4915-BDE5-48887E829D9E.jpeg

Moa Ljung

Verksamhetschef 

Halvvägshus Stockholm

Kontrollerat Boende Stockholm

4.jpg

Kontrollerat boende Norr

Med boende i egen lägenhet i Umeå tar vi emot individer i behov av stöd i att anpassa sig till ett liv utanför anstalt. 

Image[61].jpeg

Kontrollerat boende Stockholm

Med boende i egen lägenhet i Stockholm tar vi emot individer i behov av stöd i att anpassa sig till ett liv utanför anstalt. 

bottom of page