top of page
  • Skribentens bildPatia

Patia Aspen i Lerum har öppnat

Vi har nu öppnat vår andra gruppbostad i på Västkusten. Verksamheten ligger i en vacker och avkopplande miljö nära sjö- och friluftsliv, men samtidigt nära centrum - allt på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg.


Gruppbostaden består av sex moderna lägenheter förlagda på två plan, med tillhörande gemensamhetsutrymmen för social samvaro.


Verksamheten har gemensam tvättstuga. De ca 40 kvadratmeter stora lägenheterna har en öppen planlösning med kök och vardagsrum, samt separat sovrum. Varje lägenhet har uteplats, balkong eller fransk balkong. Den fina trädgården med tillhörande uteplats bjuder in till grillkvällar och avkoppling i grönskande miljö under vår och sommar. Boendet är tillgänglighetsanpassat och hiss finns.


Vi arbetar för att varje boende ska få möjligheten att leva ett liv som alla andra. Målet är att ge varje enskild individ stöd till ett liv som är så meningsfullt, självständigt och oberoende som möjligt utifrån varje boendes unika förutsättningar. Insatserna utformas individuellt med hänsyn till den enskildes behov och önskemål.På gruppbostaden har vi personal dygnet runt med kompetens anpassad efter verksamhetens och de boendes behov.För mer information kontakta Christer Björkman, Verksamhetschef:

christer.bjorkman@patia.se

Telefon: 010 - 401 85 10

294 visningar
bottom of page