top of page

Västra Vägens Gruppbostad i Solna

Patia Västra Vägen är en gruppbostad som riktar sig till vuxna, personkrets 1 enligt LSS och är centralt belägen i Solna.  Från boendet är det nära till kommunikation, service och handel. Det centrala läget med dess stora utbud av butiker, restauranger och övrig samhällsservice samt de goda kommunikationerna ger bra förutsättningar för ett självständigt liv och meningsfulla fritidsaktiviteter.

 

Gruppbostaden består av fem moderna lägenheter förlagda på ett plan, med tillhörande gemensamhetsutrymmen för social samvaro och gemensam tvättstuga samt uteplats. De ca 40 kvadratmeter stora lägenheterna har en öppen planlösning med två rum och kök.

 

Vår målsättning är att skapa trygghet och förutsägbarhet för den enskilde ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Tillsammans med utsedd stödperson utformas en planering utifrån varje enskild persons önskemål och behov. Vi anpassar stöd och omsorg utefter de boendes unika förutsättningar för att skapa struktur, rutiner och planering i vardagen.

848FCB7E-1829-4782-925F-2C1005B0F263_edited.jpg

Susanna Smideblad
Verksamhetschef

Miriam Forry
Platschef

Besöksadress

Västra vägen 5-7

169 61 Solna

bottom of page