Skogsstjärnans Gruppbostad i Åkersberga

patia_logo_rgb_800px_edited_edited.png

Patia Skogsstjärnan är en gruppbostad som riktar sig till vuxna, personkrets 1 enligt LSS och är belägen i Åkersberga, Österåkers kommun.

Verksamheten ligger vackert beläget i ett naturskönt område med närhet till skog och promenadstråk i ett trevligt villaområde. Det är gångavstånd till Åkersberga Centrum samt till kollektivtrafik.

 

Gruppbostaden består av sex moderna lägenheter på ca 50 kvadratmeter med öppen planlösning samt egen uteplats eller balkong. I de gemensamma utrymmena finns goda förutsättningar för social samvaro och aktiviteter efter önskemål. Verksamheten har en stor trädgård som erbjuder möjlighet till en mängd utomhusaktiviteter eller avkoppling i grönskande miljö under vår och sommar.

 

Grunden i vårt arbetssätt är att erbjuda varje boende ett individuellt anpassat stöd i sin vardag. Vi skapar möjligheter för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stötta och motivera utifrån varje individs önskemål, behov och förmågor. Vi arbetar strukturerat utifrån de enskildas genomförandeplan, daglig planering och aktivitetsplanering.

Sabina Lundin

Verksamhetschef

010 459 01 18

Skogsstjärnevägen 26B

184 35 Åkersberga

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3