Kumla Trädgårdsgata Gruppbostad i Uppsala

Patia Kumla Trädgårdsgata är en gruppbostad som riktar sig till vuxna, personkrets 1 enligt LSS och är belägen i ett nytt villaområde 5 km från Uppsala centrum.  Från boendet är det nära till kommunikation, service och handel samtidigt som naturen är runt knuten. Det centrala läget med dess stora utbud av butiker, restauranger och övrig samhällsservice samt de goda kommunikationerna med buss till Uppsala centrum ger bra förutsättningar för ett utbud av aktiviteter.

 

Gruppbostaden består av sex stora moderna lägenheter förlagda på två plan, med tillhörande gemensamhetsutrymmen för social samvaro och gemensam tvättstuga. De ca 50 kvadratmeter stora lägenheterna har två rum och kök med tillhörande uteplats eller balkong.

 

Vår målsättning är att skapa trygghet och förutsägbarhet för den enskilde ska kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt. Tillsammans med utsedd stödperson utformas en planering utifrån varje enskild persons önskemål och behov. Vi anpassar stöd och omsorg utefter de boendes unika förutsättningar för att skapa struktur, rutiner och planering i vardagen.

Sabina Lundin

Verksamhetschef

010 459 01 18

Kumla Trädgårdsgata 48

754 54 Uppsala

1/4