Kavlevägen Gruppbostad i Huddinge

patia_logo_rgb_800px_edited_edited.png

Patia Kavlevägen är en gruppbostad som riktar sig till vuxna, personkrets 1 enligt LSS och är belägen i Flemingsberg, Huddinge kommun.


Verksamheten ligger vackert beläget i ett villaområde med naturen runt hörnet och bara några minuter från Flemingsbergs centrum. 

 

Gruppbostaden består av sex välplanerade lägenheter med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt separat sovrum. Lägenheterna är på ca 45 kvadratmeter och samtliga har en tillhörande uteplats. De gemensamma utrymmena är ljusa och rymliga och ger goda förutsättningar för social samvaro och aktiviteter efter önskemål. Det fina läget med närhet till grönområden inbjuder både till avkoppling och sociala aktiviteter. För den som vill njuta och koppla av eller pyssla och odla i trädgården så finns möjlighet till det.

Vi arbetar för att säkerställa att alla boende tillförsäkras inflytande, delaktighet och trygghet. Varje person som bor hos oss ska känna att den har ett stort inflytande över de insatser som sker i det dagliga livet. Alla insatser utformas individuellt med hänsyn till den enskildes behov och önskemål. Målet är att ge stöd till ett liv som är så meningsfullt, självständigt och oberoende som möjligt.


På gruppbostaden finns tillgång till personal dygnet runt. Hos oss arbetar engagerad och kompetent personal med olika bakgrund och erfarenheter för att tillgodose varje boendes individuella behov. 

Helene Homanen

Verksamhetschef

010 459 01 80

Kavlevägen 4

141 59 Huddinge

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2