top of page

Aspen Gruppbostad i Lerum

Christer_edited.jpg

Patia Aspen är en gruppbostad som riktar sig till vuxna personer, tillhörande personkrets 1 enligt LSS och är belägen i Aspen, Lerums kommun.


Verksamheten ligger i en vacker och avkopplande miljö nära sjö-och friluftsliv men också nära centrum - allt på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg.
 

Gruppbostaden består av sex moderna lägenheter förlagda på två plan, med tillhörande gemensamhetsutrymmen för social samvaro. Verksamheten har gemensam tvättstuga. De ca 40 kvadratmeter stora lägenheterna har en öppen planlösning med kök och vardagsrum samt separat sovrum. Varje lägenhet har uteplats, balkong eller fransk balkong. Den fina trädgården med tillhörande uteplats bjuder in till grillkvällar och avkoppling i grönskande miljö under vår och sommar. Boendet är tillgänglighetsanpassat och hiss finns.


Vi arbetar för att varje boende ska få möjligheten att leva ett liv som alla andra. Målet är att ge varje enskild individ stöd till ett liv som är så meningsfullt, självständigt och oberoende som möjligt utifrån varje boendes unika förutsättningar. Insatserna utformas individuellt med hänsyn till den enskildes behov och önskemål. 


På gruppbostaden har vi personal dygnet runt med kompetens anpassad efter verksamhetens behov.

Christer Björkman
Verksamhetschef

Stora Bråtavägen 16

443 51 Lerum

bottom of page