top of page

Billdal Gruppbostad i Göteborg

Christer_edited.jpg

Patia Billdal är en gruppbostad som riktar sig till vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS och är belägen i Billdal, Göteborgs kommun.


Verksamheten ligger naturskönt beläget i ett mindre villaområde endast några minuter från Kungsportens köpcenter där såväl matvarubutiker, apotek som vårdcentral finns. 


Gruppbostaden består av ett plan med sex moderna lägenheter på ca 42  kvadratmeter. Alla lägenheter har en öppen planlösning mellan  vardagsrum och kök samt separat sovrum och egen uteplats. Verksamheten har en gemensam tvättstuga samt generösa utrymmen för social samvaro och aktiviteter. Under vår och sommar ger den tillhörande trädgården möjlighet till avkoppling eller utomhusaktiviteter efter önskemål.


Vårt fokus och mål är att ge de boende stöd, service och omvårdnad för att leva ett liv med goda levnadsvillkor. Insatserna utformas individuellt med hänsyn till brukarens behov och önskemål. Målet är att ge stöd till ett liv som är så meningsfullt, självständigt och oberoende som möjligt. Vi arbetar strukturerat utifrån de enskildas genomförandeplan, daglig planering och aktivitetsplanering.


Boendet är bemannat dygnet runt och personalen har olika bakgrund och kompetens anpassat till verksamhetens behov.

Christer Björkman
Verksamhetschef

Gatersered Sörgård 12C

427 50 Billdal

bottom of page